Zoeken op Omgevingswet.net

Tag

Omgevingswet

Omgevingswet

De Omgevingswet is in aantocht (2021) en zal toezien op de fysieke leefomgeving.
Wro

Wro

De Wet ruimtelijke ordening voorziet in de structuurvisie, bestemmingsplannen etc.
Wabo

Wabo

De Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bevat regels over de omgevingsvergunning.
Jurisprudentie

Jurisprudentie

Hier vindt u alle interessante actuele uitspraken op het gebied van het omgevingsrecht.
Awb

Awb

Artikelen die betrekking hebben op de Algemene wet bestuursrecht (Awb)
Contact

Contact

linkedin icon     twitter iconDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    form icon
Moraal Juridisch Advies
Formt Omgevingswet
Bureau Brug
woensdag, 23 maart 2011 16:59

Vervolgstappen naar beter werkend Omgevingsloket online

Het loket dat sinds dinsdagmiddag beschikbaar is, levert geen werkbare situatie op. Daarom heeft het ministerie van Infrastructuur en Milieu besloten de productieomgeving van Omgevingsloket online te sluiten en morgen, donderdag 24 maart, een aangepaste versie beschikbaar te stellen. Hierin is een aantal belangrijke oorzaken van de performance problemen weggenomen. Tegelijkertijd wordt doorgewerkt aan het analyseren en oplossen van andere oorzaken. Dit vraagt meer tijd.

Als blijkt dat het loket toch nog onvoldoende werkbaar is, overweegt het ministerie de behandelmodule tijdelijk uit te zetten, zodat in ieder geval aanvragers in staat zijn de vergunningcheck uit te voeren en vergunningen digitaal aan te vragen. De overheden blijven te allen tijde de aanvragen via de e-mail ontvangen. Ook blijven de aanvragen en bijlagen via de FTP-server beschikbaar. Mocht deze maatregel van kracht worden, dan worden overheden hiervan op de hoogte gesteld.

Om aanvragers te ondersteunen die nu niet via het digitale loket hun aanvraag kunnen indienen, kunt u gebruik maken van de papieren aanvraagformulieren (pdf’s). Deze zijn te vinden op www.infomil.nl/papierenformulier.

Wij zijn ons bewust van de overlast en de extra inspanning die dat van velen vraagt. Nogmaals onze excuses hiervoor.

Wij houden u op de hoogte.

bron: Infomil

 • Omgevingswet.net: een initiatief van Moraal Juridisch Advies

  Moraal Juridisch Advies is in september 2009 opgericht. Wij adviseren de overheid, het bedrijfsleven en particulieren op het gebied van bestuursrecht. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in het omgevingsrecht (Wabo en de Wro).

  U kunt bij ons advies inwinnen over omgevingsvergunningen, Waboprojectbesluiten (ruimtelijke onderbouwing), bestemmingsplannen, structuurvisies etc. Tevens kunnen wij de procedure die daarbij hoort begeleiden. Ook kunnen wij u vertegenwoordigen bij bezwaar- en/of beroepsprocedures. 

Omgevingswet video's

  Contactgegevens

  Moraal Juridisch Advies
  Mississippistraat 104
  1448 XB Purmerend
  06-39 83 62 81
  info@omgevingswet.net

  @Omgevingswet

  Relativiteitstoets beroep op soortenbescherming Wnb: 100 meter https://t.co/AeVXDFl3OV